Idea zjednotenia štátov Európy a daňová harmonizácia - Viglašová, Zuzana
Všeobecná charakteristika spotrebných daní v krajinách Európskej únie. Vznik a výsledky harmonizácie v oblasti spotrebných daní. Smernice 92/12, 92/81, 92/83 EHS. Koordinácia a harmonizácia verzus konkurencia daňových systémov.