[Monetárna makroanalýza] - Muchová, Eva, 1961-
Recenzia na učebnicu, ktorá poskytuje komplexný pohľad na monetárnu makroanalýzu. Je rozdelená do dvoch hlavných blokov, a to na makroekonómiu uzatvorenej ekonomiky a na makroekonómiu otvorenej ekonomiky.