Akademický rok sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave opäť začal prednáškou nositeľa Nobelovej ceny za ekonómiu - Péliová, Jana, 1976-
Informácia o konaní piatej prednášky z cyklu prednášok nositeľov Nobelovej ceny za ekonómiu, spoluorganizovanou Ekonomickou univerzitou v Bratislave. V aule univerzity vystúpil profesor O.E. Williamson so svojou prednáškou na tému Ekonómia transakčných nákladov: pôvod a prekážky, aplikácie a výzvy.