Medzinárodná vedecká konferencia "Východiská a výzvy pre sociálnu politiku v nastávajúcom desaťročí" - Dudová, Iveta
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala na pôde NHF EU v Bratislave dňa 9. júna 2011.