Vedecká konferencia pri príležitosti 50. výročia založenia Katedry pedagogiky Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave - Novák, Jaromír, 1978-
Informácia o zámeroch a cieľoch vedeckej konferencie s názvom Finančná gramotnosť ako súčasť ekonomického vzdelávania. Konferencia sa konala pod záštitou rektora EU v Bratislave a dekana Národohospodárskej fakulty dňa 3. októbra 2011 v Bratislave.