Země evropské měnové unie v dluhové pasti? - Vrba, Stanislav
Zamyslenie sa nad vhodnosťou vzniku monetárnej únie a nad pripravenosťou jej členov prijímať a dodržiavať pravidlá členstva. Pomoc slabým členom a garancia členských štátov, Európskej komisie a Medzinárodného menového fondu. Prehlásenie viceguvernéra ČNB Mojmíra Hampla.