Stanovenie hodnoty podniku a možnosti jej zvyšovania - Beslerová, Stela
Základné indikátory a možnosti zvyšovania hodnoty podniku. Metódy stanovenia hodnoty podniku. Predpisy týkajúce sa oceňovania. Porovnanie metód stanovenia hodnoty podniku. Možnosti zvýšenia hodnoty podniku. Spoločenská zodpovednosť podniku.