Nové pravidlá poskytovania investičnej pomoci - Bobenič Hintošová, Aneta, 1979-
S účinnosťou od 1.8.2011 bola prijatá novela zákona o investičnej pomoci č. 231/2011 Z. z. Najdôležitejšie zmeny v pravidlách pri poskytovaní investičnej pomoci v Slovenskej republike v oblasti priemyselnej výroby vo svetle predpokladov, ktoré sa na poskytovanie investičnej pomoci viažu a na základe analýzy poskytovania investičnej pomoci v období rokov 2001 – 2010. Pri spracovaní príspevku bola využitá komparatívna analýza v čase ako aj obsahová analýza najdôležitejších zmien, ktoré priniesla posledná novelizácia zákona o IP.