Zdroje návštevnosti vybraných slovenských internetových obchodov v rokoch 2010 a 2011 a možnosti ich využitia - Cicman, Dalibor
Príspevok kumulatívne sumarizuje návštevnosť piatich vybraných elektronických obchodov. Popisuje jednotlivé zdroje návštevnosti a analyzuje ich efektívnosť a možnosti využitia v prostredí slovenského internetového trhu.