Informačné zdroje pre tvorbu prehľadu peňažných tokov - Czillingová, Jana
Autorky na základe poznatkov získaných analýzou vývoja zmien v prehľade peňažných tokov vymedzujú zmeny v informačných zdrojoch pre tvorbu prehľadu peňažných tokov, ako aj niektoré vybrané aspekty prehľadu peňažných tokov v riadení likvidity podniku. Zhodnotenie finančných tokov z hľadiska ich vplyvu na celkovú finančnú pozíciu podniku.