Vliv cílování inflace na povahu peněžní nabídky a finanční nerovnováhy - Munzi, Tomáš
Stabilizácia cenovej hľadiny a vplyv na hospodársky cyklus a dlhodobú finančnú rovnováhu. Časová a štrukturálna dimenzia kvantitatívnej teórie peňazí. Technologický pokrok, deflácia a hospodársky cyklus.