Identifikace a kvantifikace daňových úlev v ČR v roce 2008 - Kubátová, Květa
Charakteristika daňových úľav vo všeobecnosti. Identifikácia daňových úľav v Českej republike v roku 2008. Metodika výpočtu daňových úľav.