Potenciální produkt, mezera výstupu a míra nejistoty spojená s jejich určením při použití Hodrick-Prescottova filtru - Plašil, Miroslav
Hodrick-Prescottov filter a jeho vlastnosti. ME bootstrap a konštrukcia intervalov spoľahlivosti.