Analysis of sustainable development in the area of social inclusion - Gavuliak, Roman
Kvantitatívne vzťahy v oblasti sociálnej inklúzie monitorované cez indikátory trvalo udržateľného rozvoja. Stratégia trvalo udržateľného rozvoja Európskej únie. Využitie korelačnej analýzy.