Vývoj na českém pojistném trhu v posledním období v kontextu vývoje na světových pojistných trzích - Ducháčková, Eva
Vývoj na svetovom poistnom trhu. Vývoj na českom poistnom trhu. Posledný vývoj v oblasti životného poistenia v ČR. Vývoj v oblasti poistenia automobilov a podnikateľských rizík v ČR.