Short-period forecast of gross money expenditures of private households using ECM - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Hrubé výdavky domácností ako sledovaný makroekonomický indikátor domáceho ekonomického vývoja. Tvorba makroekonomického modelu, ktorý je metodologicky založený na princípoch ECM (error-correction model) modelov. ECM modely. ECM pre hrubé výdavky domácností. Prognóza hrubých výdavkov.