Základom je prax - Recký, Juraj
Štúdium informatiky na Paneurópskej vysokej škole v Bratislave v porovnaní so štúdiom v zahraničí. Prax je to, čo študentom pomôže uplatniť sa na trhu práce. Rozhovor študenta PEVŠ s pedagógmi.