<An> evolutionary algorithm for graph augmentation - Krauspe, Kamil
Využitie grafického znázornenia ako kľúčovej techniky v riešení problému poštárov, doručovania tovaru v Číne. Grafy, algoritmy, definície, experimenty, výsledky experimentov.