Hidden Markov model statistics for FOREX options trading - Kršjak, Miroslav
Skrytý Markov model. Obchodovanie na trhu s opciami. Obchodné stratégie, využitie skrytého Markovho modelu. Implementácia a testy boli urobené s použitím jazyka C++/C#.