Populačné správanie mladých v SR a ČR v súčasnosti - Böhmer, Daniel
Výsledky prieskumu názorov mladých ľudí, univerzitných študentov, v Slovenskej republike a Českej republike na niektoré javy v súčasnom populačnom vývoji.