Charakteristika Nitrianskeho kraja - Dušová, Renáta
Rozloha, počet a hustota obyvateľov v okresoch Nitrianskeho kraja. Vybrané demografické procesy. Porovnanie demografických procesov Nitrianskeho kraja a Slovenska.