Generačné substitúcie ako indikátory starnutia obyvateľstva - Káčerová, Marcela
Poznávanie procesov starnutia obyvateľstva a prezentácia získaných poznatkov. Komparácia a substitúcia generácií obyvateľstva Slovenska.