Udržitelný rozvoj a kvalita života v ekonomických, ekologických a dalších souvislostech - Heřmanová, Eva
Subjektívna kvalita života, životná úroveň a ekonomia. Ekologická efektivita ekonomického blahobytu a jeho environmentálne limity. Limity ekonomického rastu a mimoekonomické dimenzie kvality života. Schéma udržateľného rozvoja a jeho základných dimenzií. Indikátory kvality života. Indikátory ekologicky udržateľného ekonomického rozvoja. Porovnanie krajín podľa indikátorov kvality a udržateľnosti života. Ekologická stopa v krajinách sveta.