Dlh - hlavný zdroj rastu svetového hospodárstva - Janúšek, Vladimír
Zadlženosť krajín je v súčasnosti veľmi pálčivý problém. Celkové zadlženie sa za posledných 30 rokov výrazne zvýšilo. Faktory zadlžovania. Celkové zadlženie vlády, firiem a domácností OECD krajín. Expozícia vybraných bánk voči krajinám PIIGS. Zabezpečenie budúceho ekonomického rastu.