Different views on the risks of a single currency - Muchová, Eva, 1961-
Riziká z pohľadu teórie optimálnych menových oblastí. Hypotéza endogenity. Asymetrický šok a členstvo v menovej únii. Príčiny asymetrických šokov. Pravdepodobnosť častých asymetrických šokov. Jednotná mena a ekonomický rast.