IPO ako finančný zdroj podniku a postup pri realizácii IPO - Pisár, Bohuslav
Vysvetlenie skratky IPO - initial public offering. Financovanie expanzie podniku formou IPO. Postup pri realizácii IPO. Tri fázy: prípravná fáza, realizačná fáza a post-realizačná fáza.