Vývoj portfólia investícií Allianz – Slovenskej poisťovne, a. s. v období 2004 – 2010 - Kafková, Eva
Zhodnotenie vývoja objemu technických rezerv a umiestnenia peňažných prostriedkov technických rezerv na domácom i zahraničnom finančnom trhu komerčnej poisťovne Allianz – Slovenská poisťovňa, a. s. od vstupu Slovenska do Európskej únie.