Zlato - bezpečný prístav? - Ponecová, Gabriela
Dôvody a motívy investovania do zlata. Čo ovplyvňuje cenu zlata. Historický vývoj ceny zlata od roku 1975 po súčasnosť. Vývoj ceny zlata po zohľadnení inflácie (1913-2009). Vývoj ceny zlata za obdobie august 2011. Možnosti investovania do zlata.