Nákladový benchmarking - Šalaga, Vladimír
Nákladový benchmarking je jedným zo základných nástrojov nákladového riadenia uplatňovaný v súčasnej podnikovej praxi. Využitie a realizácia nákladového benchmarkingu, výhody a nevýhody. Príklad nákladového benchmarkingu v podniku.