Nové trendy v ruskej obchodnej korešpondencii - Kokošková, Silvia
V posledných desaťročiach prebieha kvalitatívne nové formovanie obchodnej korešpondencie v ruskom jazyku. Charakteristické znaky modernej ruskej obchodnej korešpondencie.