Controlling: koncepcia riadenia podniku - Porubský, Peter
Chápanie kontrolingu ako modernej koncepcie riadenia podniku. Kontroling a jeho dôležitosť zavádzania do praxe. Nástroje a úlohy kontrolingu. Organizačný diagram kontrolingových úloh. Práca kontrolera.