Dôsledky svetovej hospodárskej krízy na vybrané finančné ukazovatele v podnikoch priemyselnej výroby na Slovensku - Kračinovský, Martin
Globálna finančná kríza a jej dôsledky na vybrané ukazovatele slovenských priemyselných podnikov. Na vzorke 224 týchto podnikov autor skúma ich finančné výkazy (Súvaha a Výkaz ziskov a strát) a determinuje vplyv krízy na ich vývoj tržieb, ukazovateľov profitability, na vlastné imanie a likviditu.