Ethical aspects of writing, publishing and presenting scientific papers - Čaplánová, Anetta, 1967-
Etika ako integrálna súčasť písania, publikovania a prezentácie vedeckých prác. Citácie, odkazy a plagiátorstvo. Duševné vlastníctvo - legislatíva.