<The> main characteristics of the Stability and Growth Pact - Lisý, Ján
Pakt stability a rastu, jeho stručná história. Medzinárodné pravidlá a ich ospravedlnenie. Kritické názory na Pakt stability a rastu. Pakt stability a rastu verzus nové členské štáty EÚ, ako napr. Slovensko.