Changes in foreign affairs in the EU after Lisbon - Antal, Jarolím
Spoločná zahraničná a bezpečnostná politika Európskej únie. Analýza vonkajších vzťahov EÚ vrátane novej koncepcie zahraničnej politiky. Prvé kroky, ktoré viedli k založeniu spoločnej zahraničnej a bezpečnostnej politiky v EÚ a jej hlavné ciele. Lisabonská zmluva. Úloha ministra zahraničných vecí EÚ. Zmeny v spoločnej zahraničnej politike.