Education as a precondition for workforce flexibility in the European market area - Martincová, Marta, 1955-
Vzdelávanie ako prevencia nezamestnanosti. Úloha pracovnej sily na trhu práce vzhľadom na vzdelávanie. Nezamestnanosť absolventov univerzít podľa študijných odborov v Slovenskej republike.