Vplyv výkonnosti podniku na jeho členstvo v zhluku - Kravec, Michal, 1986-
Popis finančného zdravia vybraných popredných hutníckych koncernov v rokoch 2003-2009 pomocou viacrozmerných štatistických metód a zaradenie ich do skupín, klastrov, podľa finančných pomerových ukazovateľov (FPU). Vývoj v segmente metalurgie na roky 2008 a 2009, kedy nastala svetová hospodárska recesia.