Retail manažment bioproduktov - Lieskovská, Vanda, 1961-
Pojem retail manažment ako komplex implementovania marketingovo-manažérskych teórií do praxe maloobchodných podnikov so zohľadnením princípov strategického marketingového manažmentu. Bioprodukty ako súčasť ekologického poľnohospodárstva. Bioprodukty a biopotraviny, označovanie bioproduktov. Logo pre bioprodukty EÚ. Slovenský trh s biopotravinami. Alternatívy predaja bioproduktov. TOP 10 potravinárskeho obchodu SR v kontexte s bioproduktmi. Ponuka bioproduktov v obchodných reťazcoch.