Metódy stanovenia Cash-Flow-at-Risk - Lukáč, Miroslav
Koncepcia Cash-Flow-at-Risk (CFaR), ktorá predstavuje aproximáciu známej metódy Value-at-Risk na meranie rizík v nefinančných podnikoch. Príspevok poskytuje bližší prehľad o metódach stanovenia CFaR: prístupe zdola nahor (bottom-up) a prístupe zhora nadol (top-down).