Možnosti zdokonaľovania vnútropodnikového manažmentu výroby - Rakovská, Júlia, 1972-
Charakteristika vnútropodnikového manažmentu výroby. Nedostatky vyplývajúce z analýzy vnútropodnikového manažmentu výroby vo vybraných podnikoch. Možnosti riešenia zistených problémov.