Teoretické aspekty znalostnej ekonomiky - Lukáčová, Ivona
Informačná spoločnosť ako základ znalostnej ekonomiky. Definícia znalostnej ekonomiky podľa OECD. Úloha vedomostí a znalostí v znalostnej ekonomike.