Nová vízia EÚ - Európa 2020 - Gonda, Vladimír
Stratégia Európskej únie - Európa 2020. Päť hlavných cieľov, ktoré členské štáty budú musieť pretransformovať do svojich vnútroštátnych cieľov. Strategický ekonomický cieľ EÚ - udržateľný rozvoj ako predpoklad udržateľného rastu životnej úrovne a zvyšovania kvality života.