Plánovanie podniku v pokrízovom období - Grznár, Miroslav
Konanie podnikov, ktoré hľadajú svoje miesto na trhu v pokrízovom období a zmeny v uplatňovaní základnej manažérskej funkcie - plánovania. Manažment vybraných podnikov, ktoré boli úspešné v riešení krízovej situácie. Analýzy.