Medzinárodná štandardizácia indikátorov pre hodnotenie udržateľnej produkcie a zeleného rastu - Majerník, Milan, 1952-
Meranie pokroku k zelenému rastu – východiská a stratégia. Špecifikácia indikátorov zeleného rastu pre budúcu štandardizáciu. Rámec pre formulovanie environmentálnych indikátorov udržateľnej produkcie, spotreby a zeleného rastu. Indikátory zeleného rastu navrhované pre štandardizáciu hodnotenia a zaradenie do OECD zoznamu. Indikátory pre hodnotenie environmentálneho zdravia a jeho rizík. Závery pre národné politiky udržateľnej spotreby a produkcie pre Slovensko.