Roľ universitetov v razvitii ekonomiki znanij (na primere Slovakii) - Gonda, Vladimír
Lisabonská stratégia a Európa 2020 - ciele v oblasti formovania znalostnej ekonomiky. Úloha univerzít v kontexte inovatívneho rozvoja spoločnosti. Úlohy slovenských univerzít.