Aspekty rozhodovacieho procesu lídrov spoločností pôsobiacich v SR - Remeňová, Katarína, 1982-
Rozhodovanie a rozhodovací proces. Pohľady niektorých autorov na rozhodovací proces. Aspekty rozhodovacieho procesu lídrov spoločností pôsobiacich v SR. Rozhodovací proces a jeho fázy.