Algoritmus základných rozhodovacích procesov v manažérskej simulácii Capstone - Roby, Zuzana
Charakteristika manažérskej simulácie Capstone. Algoritmus základných rozhodovacích procesov v Capstone. Výber stratégie podniku. Podnikateľský plán a plánované finančné ukazovatele. Implementácia zvolenej stratégie. Analýza a komparácia plánovaných a skutočných finančných ukazovateľov. Hodnotenie úspešnosti podniku podľa čiastkových a súhrnných hodnotiacich ukazovateľov. Plánované finančné ukazovatele podniku "Digby" v manažérskej simulácii Capstone. Komparácia plánovaných a skutočných finančných ukazovateľov podniku "Digby" v manažérskej simulácii Capstone.