Pracovná spokojnosť ako determinant kvality života - Olexová, Cecília, 1976-
Vymedzenie pojmu pracovná spokojnosť a uvedenie vybraných aspektov pracovnej spokojnosti v kontexte celkovej kvality života. Ukazovatele kvality života. Korelácie pracovnej spokojnosti.