Vyjadrenie názoru na vývoj aktív v modeli Black - Litterman - Rusina, Michal
Charakteristika modelu Black - Litterman. Systém B-L modelu založený na princípe reverznej optimalizácie (reverse optimalization) a bayesovom prístupe (the bayesain approach). Bayesov prístup. Black - Littermanova formulka. Vyjdarenie postoja investora.