Syndróm vyhorenia v práci manažéra - Skorková, Zuzana, 1979-
Charakteristika syndrómu vyhorenia. Tri štádiá stresu. Symptómy syndrómu vyhorenia. Fázy syndrómu vyhorenia. Rizikové faktory syndrómu vyhorenia na pracovisku. Prevencia vyhorenia.